1 Οκτ 2010

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ...

Για πότε τέλειωσε το Καλοκαίρι και έφυγε και ο Σεπτέμβρης ακόμα δεν κατάλαβα. Θες η δουλειά, θες οι προετοιμασίες του "επόμενου βήματος", θες τα τρεξίματα με την πολεοδομία του Πειραιά που τελειωμό δεν είχαν, οι εβδομάδες πέρασαν αστραπιαία και ήδη οδεύω προς το τρίτο ενοίκιο του ιατρείου. Και αυτό τσιγκλά λίγο καθότι το να πληρώνεις ενοίκια του χώρου χωρίς να προβλέπεται ακόμα να μπεις και να δουλέψεις σε αυτό το χώρο για τουλάχιστον ακόμα ένα μήνα, στην εποχή του ΔΝΤ δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Το πρόγραμμα που είχα πήγε κατά διαόλου. Η απεργία των φορτηγών αναίρεσε το αρχικό μου χρονοδιάγραμμα καθότι γραφείο, βιβλιοθήκη, καναπέδες και πολυθρόνες θα παραδοθούν στην καλύτερη των περιπτώσεων 30 Οκτωβρίου. Αρχίζω να σκέφτομαι πια αυτό που εξαρχής μου έλεγαν συνάδελφοι, να βάλω δηλαδή κάνα δυο καρεκλίτσες και κάνα τραπεζάκι κουζίνας και να ξεκινήσω να δουλεύω όπως όπως. Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι περισσότερες, ή μάλλον όλες οι υπόλοιπες εκκρεμότητες έχουν τακτοποιηθεί. Τα κλιματιστικά (LG mirror και LG cooler - θα έσκαγα αν δεν έπαιρνα αυτά), το ηλεκτρικό εξεταστικό κρεβάτι και το lcd διαφανοσκόπειο αναμένουν να τοποθετηθούν. Φαξ, εκτυπωτής και τηλεόραση ήδη βρίσκονται σπίτι μου και παίζω μαζί τους ώστε να είναι έτοιμα και ρυθμισμένα για τοποθέτηση και άμεση λειτουργία. Οι κάμερες περιμένουν την εγκατάστασή τους απ'τον ηλεκτρολόγο, αφού ξεμπερδέψει ο μπογιατζής. Πίνακες, τραπεζάκια, φωτιστικά, κουδούνια, χαλιά, επίσης είναι καθοδόν. Ο ιδιοκτήτης δεσμεύτηκε μέσα στον Οκτώβριο να αλλάξει την ελεεινή εξώπορτα του κτιρίου. Ελπίζω να μη χρειαστεί να τσακωθώ μαζί του.Τις επαγγελματικές καρτούλες και το συνταγολόγιο ανέλαβε ο Βασίλης, και τις ταμπέλες και πλακέτες του ιατρείου από κοινού η Έλενα και ο Βασίλης. Ο καρδιογράφος εξακολουθεί να αποτελεί δύσκολη αγορά διότι το μοντέλο που πρότειναν οι αγαπητοί βόρειοι συνάδελφοι (Suzuken Kenz 302 τρικάναλος) στην Αθήνα αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι! Θα περιμένω το καρδιολογικό συνέδριο τέλη Οκτωβρίου μπας και το τσιμπίσω εκεί.

Anyway, είμαι λίγο εξαφανισμένος αυτό τον καιρό καθότι πλήρως αφοσιωμένος στην προετοιμασία αυτού του περιβόητου (για μένα τουλάχιστον) "επόμενου βήματος". Αλλά ξέρετε κάτι; Μου αρέσει! Ασχολούμαι μόνο με αυτό και δεν αφήνω τίποτα μα τίποτα στην τύχη του. Έχω σκεφτεί απίστευτες λεπτομέρειες, λεπτομέρειες που ποιος ξέρει, στα πλαίσια του επαγγελματικού συναγωνισμού ή και ανταγωνισμού μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ακόμα και τον εκφωνητή του μηνύματος που θα ακούγεται στον αυτόματο τηλεφωνητή θέλω να επιλέξω! (Μάνια ετοιμάσου!).

Σας αποχαιρετώ με την ελπίδα η επόμενη εγγραφή να έχει πιο εορταστικό και διθυραμβικό χαρακτήρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου